TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On November - 19 - 2012

Inițial, La Petite Robe Noire a fost lansat în februarie 2009 în ediție limitată și exclusivistă, urmând ca după doi ani să apară o a doua ediție a parfumului. Cei de la Guerlain au decis ca la începutul lui 2012 să aducă la cunoștința publicului larg o formulă  nouă, creată de parfumierul casei de modă, Thierry Wasser.

Guerlain – La Petite Robe Noire în varianta de Crăciun

foto

Acest parfum dulce și fructat are ca note de vârf arome de cireșe negre, bergamotă, fructe de pădure roșii și migdale. Fiecare sticluță din cele trei ediții La Petite Robe Noire este o replică a unui produs de parfumerie al casei Guerlain devenit clasic, respectiv L’Heure Bleue.  Ceea ce diferă de la o ediție la alta, este rochița neagră, imprimată pe recipient și care arată altfel pentru fiecare sticlă de La Petite Robe Noire.

Inspirat de eleganța nemuritoare și versatilitatea rochiei negre, parfumul împrumută din grația și cochetăria Parisului. Toate aceste elemente se regăsesc nu numai în trăsăturile parfumului, ci au fost reunite și în spotul animat, realizat de artiștii francezi Olivier Kuntzel și Florence Deygas. Aceștia au imaginat o muză aflată mereu în mișcare, elegantă și grațioasă ce străbate peisajul parizian.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Balistik#Art a refăcut clipul publicitar lansat în martie, adăugându-i elemente specifice anotimpului hibernal. La Petite Robe Noire este învăluită în acest spot în atmosfera de Crăciun, devenind mai grațioasă și mai strălucitoare ca oricănd. Efectul vizual este de excepție, deși s-a optat pentru nuanțele specifice parfumului: alb, negru și roz. Nu știm dacă La Petite Robe Noire este o aromă memorabilă, însă spotul bifează cu siguranță acest criteriu.

close
Facebook IconTwitter Icon