TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On August - 7 - 2012

Se dau două parfumuri, Gucci Première și BOSS NUIT Pour Femme și două actrițe, blonde, frumoase, talentate ce reprezintă aceste produse. În confruntarea Blake Lively versus Gwyneth Paltrow, cine credeți că ar câștiga?

Gucci Première vs. BOSS NUIT Pour Femme

Blake Lively este imaginea parfumului Gucci Première, iar prima imagine din campanie a putut fi văzută pe pagina de Facebook a Time for Ads. De curând a apărut spotul ce prezintă o Blake Lively foarte senzuală și glamour, exact ca parfumul pe care îl promovează și care este inspirat de acea strălucire hollywoodiană nemuritoare. Clipul a fost regizat de Nicolas Winding Refn (Drive, Bronson), iar filmările au avut loc la Sheats Goldstein Residence, una din cele mai faimoase și opulente locuințe din Beverly Hills care are avantajul unei localizări de excepție, întrucât oferă o priveliște superbă a orașului.

Gwyneth Paltrow a fost aleasă de Hugo Boss să reprezinte parfumul BOSS NUIT Pour Femme și compania a mizat pe șarmul și talentul actoricesc al acesteia pentru a se asigura că parfumul va avea parte de o promovare de succes. Sursa de inspirație pentru acest parfum a fost eleganța clasică a rochiei negre și a fost creat pentru a da un plus de rafinament seducător unei ținute feminine de seară.

Ce părere aveți? Cine este mai seducătoare: tânăra senzuală Blake Lively sau carismatica Gwyneth Paltrow?

close
Facebook IconTwitter Icon