TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by alexandra On July - 19 - 2012

Grand Spoof 2012 este un concurs organizat de colegii de la IQads. Acesta are ca cerință realizarea unui spot care să parodieze o reclamă din România. Perioada de înscriere a fost între 14.06 și 15.07, 81 de lucrări urmând să fie votate de juriu și de public.

Premiul este de 3000 de lei pentru cel mai votat spot și 4000 de lei pentru spotul votat de juriu. De asemenea, top 10 cele mai bune spoof-uri vor fi proiectate în cadrul evenimentului ADfel.

Grand Spoof sponsorizat de Ciuc Premium

Anul acesta, ediția este sponsorizată de Ciuc Premium, iar din juriu fac parte: Laurenţiu Semeniuc (Senior Strategic Planner, 23 Communication Ideas); Sergiu Floroaia (One-liner Comedian); Patrick de Hillerin (Ziarist Cațavencii, membru al echipei Happyfish); Tudor Botezatu (realizator spoof “Budai Beer”); Horia Hotăran (Project Manager, Blue Idea) și Gabriela Gălăţanu (Group Brand Manager, Heineken România).

Spoturile se pot vota până pe 8 august (aveți nevoie de cont IQads sau vă puteți loga cu contul de Facebook), rezultatele urmând să fie anunțate pe 16 august.

Mai multe găsiți pe site-ul oficial.

Sursă foto

close
Facebook IconTwitter Icon