TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On December - 19 - 2012

Google readuce personajele din filmele cu Wallace și Gromit în spotul pentru sărbătorile de iarnă pentru a reaminti că rețeaua de socializare poate aduce împreună familia și prietenii.

Google+ - spot de Crăciun cu personajele din Wallace și Gromit

Google+ – spot de Crăciun cu personajele din Wallace și Gromit

Aardman Animations, creatorii lui Wallace și ai lui Gromit, au realizat și clipul publicitar în care, pe lângă cei doi, mai apar Trixie și Captain Cuddlepuss din “Creature Comforts“, oaia Shaun și Ginger din “Chicken Run“.

Spotul scoate în evidență funcția Hangouts a Google+ pe care personajele mai sus-amintite o folosesc pentru a-și deschide concomitent cadourile de Crăciun, mai ales că această funcție permite deschiderea a 10 ecrane pe durata întrunirii.

Google a creat familyhangouts.withgoogle.com, un site dedicat acestui spot ce permite de asemenea personalizarea unor mesaje video ce pot fi transmise către prieteni și familie.

Agenția Adam & Eve/DDB a realizat conceptul pentru clipul publicitar, iar Rehabstudio a creat website-ul. Tot cu ocazia sărbătorilor, Google a pus la punct aplicația Holiday Effects ce însoțește funcția Hangout și care permite utilizatorilor să apară ca și când ar purta căciula lui Moș Crăciun, coarne de ren sau puloverul lui Wallace.

Merlin Crossingham, director de creație pentru “Wallace și Gromit” a declarat: ”Reunirea pentru prima dată a tuturor personajelor create de Aardman va fi îndrăgită cu siguranță de toți fanii de pretutindeni.”

sursă

 

close
Facebook IconTwitter Icon