TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On August - 30 - 2012

Google și agenția Mullen din San Francisco au lansat ieri al doilea spot din campania de promovare a tabletei Nexus 7. Curiozitatea, imaginația, dorința de explorare sunt trăsături specifice copilăriei, dar și elemente esențiale pentru tot ce înseamnă inovație în tehnologie.

Google Nexus 7 – invitație deschisă la explorarea lumii

Sursă

Aceste trăsături sunt caracteristice companiei Google, iar cei de la Mullen le-au transpus în conceptul ce stă la baza campaniei de promovare a noului produs. Nexus 7 este o tabletă de 7 inch cu un display din Corning Gorilla Glass și o rezoluție de 1280×800.  Este dotată cu un procesor Nvidia Tegra 3, 1GB RAM și spațiu de stocare de 8GB sau 16GB; mai are WiFi, Bluetooth și senzor NFC. Dispune de un microUSB și, fiind o tabletă dedicată segmentului de entertainment, vine cu filme, muzică sau cărți preinstalate.

De la  acest ultim detaliu au pornit Google și Mullen în realizarea celor două spoturi din cadrul campaniei ce are ca slogan ”The playground is open“.

Primul spot, lansat la sfârșitul lunii iulie, îi înfățișează pe un tată și pe fiul lui  într-o excursie cu cortul. Clipul publicitar, intitulat “Camping”, le oferă celor doi prilejul de a explora lumea cu ajutorul tabletei Nexus 7 ce le oferă toate informațiile necesare (cel mic poate fi observat chiar citind Micul Prinț).

În “Curious“, spotul apărut zilele trecute, regizorul Frederic Planchon a ales să ne prezinte  lumea plină de imaginație a unei fetițe ce se lasă inspirată de aventurile lui “Curious George” pe care mama ei i le citește direct de pe tableta Nexus 7 care conține cartea scrisă de Hans Augusto și Margret Rey.

Prin lansarea tabletei Nexus 7, Google, cel mai popular motor de căutare care îți pune virtual lumea la picioare, face o invitație deschisă la visare, la explorarea și descoperirea acestei lumi fascinante.

close
Facebook IconTwitter Icon