TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On January - 8 - 2013

Gocompare.com este un website, după cum ne putem da seama și din denumire, ce oferă comparații în domeniul produselor și serviciilor financiare din Marea Britanie. În cel mai recent spot, acesta îi încredințează reputatului fizician și teoretician al originii Universului, Stephen Hawking,  o misiune vitală pentru omenire.

Gocompare îi încredințează lui Stephen Hawking misiunea de a salva lumea

Gocompare îi încredințează lui Stephen Hawking misiunea de a salva lumea

Spotul ce îl are ca protagonist pe Stephen Hawking, face parte din campania ‘Saving The Nation’, dezvoltată de agenția Dare, și are ca scop evidențierea faptului că Gocompare își poate ajuta clienții să-și reducă asigurarea auto cu până la 290 de lire sterline.

În clipul publicitar, celebrul fizician anunță în cadrul unei conferințe că “a reușit, în sfârșit, să calculeze și să formuleze condițiile necesare pentru generarea unei găuri negre supermasive.” Întrebat de un membru din auditoriu ce va face cu descoperirea, aflăm că va fi folosită pentru salvarea lumii de un pericol precis. Care este acesta, puteți vedea în continuare.

Hawking a declarat că este un fan al reclamelor pentru Gocompare și speră că publicul va fi amuzat de spotul în care el este protagonist.

sursă

 

close
Facebook IconTwitter Icon