TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On December - 4 - 2012

Fiat și Catrinel Menghia continuă colaborarea frumoasă cu un spot nou pentru modelul Abarth 500 Cabrio. Fiecare clip publicitar pe care modelul  l-a realizat pentru Fiat, emană senzualitate, frumusețe și dinamism.

Fiat Abarth 500 Cabrio și Catrinel Menghia sunt Topless

foto

Spotul pentru Fiat Abarth 500 Cabrio este cât se poate de sugestiv reușind să transmită trăsăturile specifice acestei versiuni de automobil. Catrinel Menghia și protagonistul-surpriză al spotului fac o pereche reușită și imbatabilă, iar impactul vizual este de excepție.

Catrinel Menghia a făcut o impresie de neuitat acest an când a apărut în spotul pentru Fiat intitulat ”Seduction” și difuzat în cadrul Super Bowl. Clipul publicitar a reușit să îi seducă pe toți și să îi facă să se întrebe cine este frumoasa care va face ulterior pereche cu Charlie Sheen într-un alt spot pentru Fiat Abarth . Drept dovadă că americanii au fost cuceriți iremediabil de Catrinel, stă și faptul că modelul originar din Iași a primit de curând un rol în serialul CSI.


Aparițiile din 2006 și 2009 în Sports Illustrated Swimsuit Issue, precum și pe copertele unor reviste glossy de prestigiu au contribuit la dobândirea statutului de model consacrat, ceea ce a ajutat-o pe Catrinel Menghia să reprezinte de-a lungul timpului brand-uri ca I.D. Sarrieri, Peroni, Giorgio Armani sau Lise Charmel, pentru a enumera doar câteva dintre mărcile de renume care au ales să colaboreze cu ea.

Catrinel Menghia în ediția Sports Illustrated Swimsuit Issue 2009

Catrinel Menghia pentru I.D. Sarrieri

foto

close
Facebook IconTwitter Icon