TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On September - 25 - 2012

Agenția belgiană Duval Guillaume Modem ne-a impresionat de fiecare dată  cu creativitatea din spatele fiecărei campanii realizate. Ingeniozitatea ideilor și execuția impecabilă a acestora au condus la recorduri greu de egalat și premii binemeritate. În cadrul ediției din acest an a festivalului Cannes Lions, Duval Guillaume a câștigat 8 lei de aur, 4 de argint, 2 de bronz și a fost desemnată agenția anului la categoria Media.

Febelfin, autoritatea federală belgiană pentru sectorul financiar, a apelat la cei de la Duval Guillaume pentru realizarea unei campanii de promovare a utilizării corecte și în siguranță a serviciilor de online banking . Cu această ocazie, agenția belgiană l-a cooptat pe clarvăzătorul David pentru a-și demonstra talentul unic în fața a diferiți oameni.

Febelfin – adevărul din spatele magiei

Sursă

Toate persoanele care au participat la ședințele de clarviziune, au fost impresionate de acuratețea informațiilor pe care David le avea despre ei. Această impresie a fost păstrată până în momentul în care li s-a dezvăluit de unde știa David atât de multe despre ei și viețile lor.

Secretul din spatele magiei a fost reliefat de mesajul campaniei care dorește să mărească vigilența utilizatorilor de internet și să îi atenționeze în privința informațiilor și a detaliilor pe care aceștia decid să le împărtășească online: ”your entire life is online. And it might be used against you. Be vigilant.”

Puteți urmări mai jos cum au realizat cei de la Duval Guillaume campania pentru Febelfin, campanie ce va deveni cu siguranță un viral în cel mai scurt timp. Din nou, ingeniozitatea și creativitatea inteligentă au lăsat echipa Time  For Ads mută de uimire și admirație.

close
Facebook IconTwitter Icon