TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On May - 25 - 2012

Știm că apa Evian se adresează unei anumite categorii de consumatori și, deși nu este cel mai bine cotată apă minerală din lume (în urmă cu câțiva ani Borsec și Biborțeni erau în top 5, în timp ce Evian era pe locul 15 sau 25, nu îmi amintesc foarte bine) și vă pot spune că nu are un gust senzațional (nu, nu vreau să mă dau mare că am băut Evian, dar am gustat o singură dată în urmă cu mulți ani când o sticlă de jumătate de litru era 5 lei în supermarket și vă pot spune cu toată sinceritatea că mărcile românești de apă minerală sunt mult mai bune), Evian este un brand care beneficiază de mult mai multă expunere și grație campaniilor din ultimii ani, desfășurate sub sloganul “Live Young“.

Evian ne propune o dezmorțire a simțurilor

Pentru că Time For Ads își dă cu părerea despre publicitate, putem spune că ne place foarte mult campania Evian. După modelele noi de tricouri cu bebeluși pe care le puteți vedea aici, a apărut și un filmuleț în care brand-ul francez ne îndeamnă să ne retrezim simțurile pentru a trăi mereu frumos în virtutea aceluiași spirit tânăr pe care compania îl promovează.

Nu este ceva ce nu ați mai auzit sau văzut, însă sfatul de a trăi mereu tânăr, cu sufletul deschis,  cu o curiozitate mereu activă și simțurile gata să experimenteze tot ce le oferă viața, este mereu binevenit. A trăi, în general, și în România, în special, nu e ușor, deseori problemele, greutățile ne copleșesc, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne plafonăm, să îmbătrânim sufletește prematur și să uităm să trăim, să gustăm viața așa cum e ea.

Așadar, să urmăm sfatul Evian: let’s “Live Young“! :)

close
Facebook IconTwitter Icon