TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On January - 7 - 2013

Revenirea la serviciu, școală sau facultate după vacanța dedicată sărbătorilor de iarnă nu e niciodată ușoară. Pentru o acomodare lină cu programul obișnuit de lucru, Evian a decis în cadrul campaniei “Live Young” să facă londonezilor o surpriză frumoasă.

Evian aduce zăpada la Londra

Evian aduce zăpada la Londra

Începând de astăzi, timp de trei zile, Evian lansează la Londra operațiunea “Live Young in January“. Astfel, toți copiii mari sunt invitați la joacă, mai ales că tunuri de zăpadă artificială vor fi instalate în două din cartierele Londrei. Cu cât mai mulți oameni vor veni să se dea în leagăn sau pe tobogan, cu atât mai mult tunurile vor proiecta zăpadă.

Evian-Live Young in January (1)

Evian-Live Young in January (1)

Potrivit celor de la Havas Worldwide, agenția care a pus la punct ideea, operațiunea ”Live Young in January” e cea mai bună modalitate de a-i ajuta pe oameni să facă față stresului de la locul de muncă, mai ales după distracția de sărbători. Pe lângă tunurile de zăpadă, Evian va lansa curând și pagina de Facebook dedicată evenimentului, care va oferi zilnic sfaturi despre cum poți rămâne tânăr, precum și un concurs care are ca premiu o excursie în Laponia.

Evian-Live Young in January (2)

Evian-Live Young in January (2)

Operațiunea a fost comunicată prin instalarea de ecrane în peste 30 de stații de metrou și gări, prin afișe digitale montate de-a lungul scărilor rulante și printr-o reclamă de 4×3, postată în tot orașul.

sursă

 

close
Facebook IconTwitter Icon