TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On November - 20 - 2012

Sărbătorile de iarnă vin cu multe bucurii la pachet, printre care cea mai frumoasă este aceea de a dărui. În funcție de preferințe, nevoi și buget, toți devenim Moș Crăciun și facem tot ce ne stă în putință pentru a oferi celor dragi ceva frumos. Cea mai grea misiune revine cu siguranță părinților care sunt mai atenți ca niciodată atunci când trebuie să aleagă cadourile pentru copiii lor. Pentru că în dimineața de Crăciun, nimic nu e mai frumos decât bucuria autentică a unui copil ce descoperă cu încântare că a primit exact ce și-a dorit.

eBay și cadoul buclucaș de Crăciun

Agenția Venables Bell & Partners, San Francisco a avut în vedere acest aspect atunci când a creat spotul de Crăciun pentru magazinul Toys R Us, deținut de eBay. Clipul prezintă o scenă, la început tipică, în care fetița descoperă în dimineața mult-așteptată că Moșul i-a adus ce își dorea ea cel mai mult: un ponei. Bucuria de moment e însă înlocuită de altă emoție când situația ia o turnură neașteptată. Ce se poate întâmpla când cadoul de Crăciun foarte dorit devine buclucaș? Vedeți în continuare.

Spotul reușește să evidențieze următoarele aspecte: demonstrează că eBay are cele mai tari jucării noi, că aplicația mobilă e gata când ai nevoie de ea, iar compania știe prin ce trec familiile de sărbători, astfel că e gata să le sară în ajutor. Deirdre Findlay, senior director of consumer marketing pentru eBay North America, a declarat că “acest spot se folosește de umor pentru a arăta că, uneori, și cele mai bune intenții pot deraia de la scopul lor, dar că poți avea parte de niște sărbători vesele cu ajutorul aplicației  eBay pentru telefon”.

La filmări, agenția a folosit ponei Shetland care “par foarte drăguți, dar sunt, de fapt, cam afurisiți”, a afirmat directorul de creație al Venables Bell & Partners, Lee Einhorn. ”Am folosit trei ponei care aratău identic: unul care să dea din picioare, unul care să se învârtească și unul care să alerge.” Pe durata filmărilor, dresori și membri ai Humane Society s-au aflat în permanență pe platouri pentru a-i supraveghea.

eBay Toys R Us

Spotul este regizat de Matt Aselton, iar filmările au avut loc la  Warner Bros. Ranch în Burbank, Calif. Cei de la Snow Business, compania responsabilă cu zăpada, a trebuit să muncească de două ori, pentru că stratul de nea aplicat cu o zi înainte de începerea lucrului la clip, a fost distrus de ploaia căzută peste noapte. Scena în care poneiul sparge un geam, este cât se poate de reală, dar nu vă faceți griji, sticla era, de fapt, zahăr.

close
Facebook IconTwitter Icon