TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On July - 4 - 2012

Duxcoat este un tratament revoluționar, conceput pentru a păstra și proteja o varietate de suprafețe și obiecte, astfel că apa, uleiurile și praful nu aderă deloc pe suprafața pe care s-a aplicat Duxcoat, un tratament bazat pe nanotehnologie.

Duxcoat, un accident și tricouri ude

Nu știm ce agenție a realizat spot-ul pentru Duxcoat, dar s-a dorit un rezultat amuzant, bazat pe elementul surpriză ce rezultă din interacțiunea dintre o femeie, un bărbat ce își plimbă cățelul, un șofer neatent și o baltă buclucașă. În online reacțiile sunt împărțite: cei de la Adrants sunt obiectivi și subliniază plusurile și minusurile, cei de la Ad Age Creativity îl apreciază, însă cei de la Buzzfeed dau cu el de pământ considerându-l sexist și incapabil să evidențieze produsul.

Noi suntem de acord cu cei de la Adrants și vedem părțile bune și slabe ale spot-ului; e adevărat că predomină cele slabe (scenariul lasă de dorit, coloana sonoră e discutabilă, mesajul e confuz, pentru că  nu prea îți dai seama ce produs e promovat), dar apreciem simțul umorului cu care au abordat clipul și, după cum afirmă și colegii de la Adrants, niște tricouri ude prin care se văd sfârcurile, sunt mereu binevenite. :)

close
Facebook IconTwitter Icon