TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On August - 6 - 2012

Southern Comfort este o băutură alcoolică, realizată dintr-un amestec de fructe, condimente și diferite tipuri de whisky, amestec din care rezultă un gust distinct cu care locuitorii S.U.A. se delectează din 1850, anul în care a apărut acest brand.

Cu Southern Comfort te simți bine oricând și oriunde

Sursă

Presa de specialitate anunță că spotul de mai jos este primul rezultat al muncii celor de la Wieden + Kennedy New York care se ocupă de Southern Comfort după ce au preluat ștafeta de la agenția Arnold care s-a ocupat de brand din 2001.

Scenariul folosit pentru clipul publicitar face trimitere la denumirea produsului, respectiv la lejeritate, la capacitatea de a te simți bine în propria piele, oricând și oriunde. Așa cum bine subliniază cei de la Adrants, când vine vorba de promovarea unui produs, companiile preferă să o facă într-o manieră aspirațională folosind imagini și actori ce reprezintă tot ce și-ar dori publicul-țintă, dar nu are, indiferent că este vorba de situația financiară, poziția socială sau aspectul fizic, regulă care însă nu se aplică și în cazul Southern Comfort.

Pentru că lejeritatea este cuvântul de ordine al spotului ”Whatever’s Comfortable“, personajul principal este un domn ce se plimbă pe plajă și emană încredere în sine cu fiecare por, demonstrând cât de important e să te simți bine în propria piele, oriunde și oricând, mai ales cu puțin ajutor din partea Southern Comfort.

close
Facebook IconTwitter Icon