TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On July - 11 - 2012

Nestlé-Purina PetCare a lansat pentru Friskies Plus un spot realizat în jurul conceptului “Feed the Senses”  în care apare pisica Alice al cărei univers se schimbă în întregime după ce mănâncă din noul Friskies ce conține ingrediente ce asigură o blăniță frumoasă și o acuitate vizuală superioară.

Cu Friskies Plus în Țara Minunilor

Ideea cu pisica Alice în Țara Minunilor aparține agenției Avrett Free Ginsberg  ce  a adaptat universul imaginat de Lewis Carroll la unul specific pisicesc. Dacă vreți și voi să vedeți cum arată călătoria lui Alice în universul Friskies Plus, hrănitor și delicios, puteți urmări spot-ul de mai jos.

Lansat în urmă cu două luni și jumătate, acest clip publicitar este menționat în online de-abia acum și încerc să-mi dau seama de ce a durat atât în condițiile în care ideea este una foarte bună, iar rezultatul constă într-un spot colorat, dinamic și plin de imaginație, chiar dacă produsul se adresează felinelor. Din punctul meu de vedere ar fi trebuit să aibă deja statutul de viral, dar nu e timpul pierdut.

close
Facebook IconTwitter Icon