TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On April - 27 - 2012

Berea Corona e un produs mexican, e foarte populară în S.U.A., mai ales că e cea mai importată bere acolo (să nu mai spună americanii că se pricopsesc numai cu resursa umană din Mexic) și e prezentă în 170 de țări.

Corona Light te scoate din rutină

Cei de la Goodby Silverstein & Partners au lansat de curând clipul publicitar pentru Corona Light care îl are ca personaj principal pe Stan. Conceptul reclamei e foarte bine explicat în comunicatul de presă: campania are ca public-țintă tinerii licențiați, care, după perioada mișto din facultate, constată că în viața lor rutina se instalează treptat. “Pentru că viața lui Stan, personajul campaniei, e un circuit neîntrerupt, nu i se întâmplă nimic ieșit din comun.  Berea de zi cu zi pentru acest segment de consumatori ar fi o bere light într-o sticlă obișnuită maro. O ieșire din această rutină ar fi ceva diferit, ca de exemplu să comande noua Corona Light. Când Stan renunță la obiceiurile de la fiecare ieșire în oraș, posibilitățile de distracție devin nenumărate.”

Deci: Stan, proaspăt absolvent, se rutinează cu fiecare zi ce trece. Nici berea băută seara în oraș nu mai e cine știe ce. Asta până când încearcă noua Corona Light care îi schimbă cu totul perspectiva. Cârcotașii vor spune că bărbații adevărați nu beau bere light, servită cu o bucățică de lămâie, însă conceptul reclamei e cât se poate de actual: indiferent de vârstă și orice ai face, rutina te face să uiți că pe lumea asta mai există și distracție.

Indiferent cine sunteți și cu ce vă ocupați, nu uitați să vă relaxați și să vă distrați! Și cum mini-vacanța de 1 mai bate la ușă, e un prilej tocmai bun să ne facem de cap. Vă aștept cu povestiri de pe unde ați fost și ce ați făcut. Luăm exemplul lui Stan de mai jos, da?

close
Facebook IconTwitter Icon