TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On April - 9 - 2012

Columbia Sportswear, compania americană de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și echipamente, toate cu caracter sportiv, a lansat luna trecută noua sa campanie constituită din 4 spoturi publicitare reunite sub titulatura “Momente memorabile în experimente” (“Great Moments In Trying Stuff“).

Columbia Sportswear și experimentele memorabile

Pentru a dovedi că produsele Columbia sunt cele mai bune din domeniu, compania a apelat la chifle de hot dog, la angajații unui restaurant cu autoservire, la un maiou de plasă și la o pisică pe care i-au supus unor teste inovatoare care demonstrează calitățile tehnologiilor dezvoltate de Columbia pentru produsele lor  de calitate superioară. Din păcate, nu există informații despre agenția care a dezvoltat campania, ultima știre cu privire la acest aspect de pe site-ul oficial al companiei datează din 2008 când anunțau colaborarea cu cei de la Butler, Shine, Stern & Partners (BSSP). Rămâne de văzut dacă aceștia sunt responsabili pentru momentele memorabile din experimente.

În continuare vă las alături de pisica folosită în testul pentru haina impermeabilă, dar care lasă pielea să respire. Puteți vedea celelalte clipuri aici  și sper ca în viitor Columbia să respecte principul după care se ghidează, acela de a experimenta încă din 1938, anul înființării și să lanseze campanii care îmbină cu succes umorul, sportul și alte elemente imprevizibile la care se vor mai gândi pentru a se promova.

close
Facebook IconTwitter Icon