TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On June - 11 - 2012

Ogilvy&Mather Paris și Coca-Cola Zero prezintă “A Step from Zero“, un spot în care un tânăr dansator transpune problemele familiale în inspirația de care se va folosi pentru a inventa o nouă mișcare de dans, “the Toe Tappy“, care devine un viral de senzație și care îl va face pe tânăr celebru.

Coca-Cola Zero un dans conceput de la zero

Noul spot este rezultatul proiectului “Make it possible : dance project“, lansat anul trecut de companie pentru Cola Zero și care a invitat dansatorii și coregrafii din întreaga lume să își înscrie mișcările de dans în cadrul acestui proiect. Câștigător a fost desemnat KnuckleHead cu al său Toe Tappy, dans pe care cei de la Coca-Cola speră să îl învețe toată lumea.

Clipul publicitar a beneficiat de o echipă de excepție, printre care Keemo, un dansator francez, în rolul principal și regizorul Nima Nourizadeh, responsabil pentru Project X, un film care a dus la un nou nivel peliculele despre petrecerile liceenilor americani. Rezultatul final reflectă fidel sloganul “Make It Possible” și deviza Coca-Cola Zero potrivit căreia un singur om poate muta munții din loc dacă are motivație, voință, curaj și optimism.

Puteți urmări mai jos “A Step from Zero“, un spot frumos, antrenant, emoționant și memorabil, așa cum ne-au obișnuit cei de la Coca-Cola.

close
Facebook IconTwitter Icon