TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On December - 11 - 2012

Coca-Cola Franța a anunțat zilele trecute că în campania de anul viitor vor reapărea, după o absență de zece ani, urșii polari. Aceasta va fi alcătuită dintr-un mini film de 6 minute și trei spoturi.

Pentru a oficializa știrea, compania va difuza în seara de 6 ianuarie 2013 pe TF1 și M6 un spot de un minut prin care va lansa o invitație către site-ul oficial unde consumatorii vor putea urmări un mini film de 6 minute, regizat de Scott Free.

Coca-Cola Franța readuce urșii polari în campania de anul viitor

Campania va continua cu difuzarea pe posturile de televiziune până la sfârșitul lunii februarie a două spoturi, unul de 30 secunde și celălalt de 60 de secunde, create de McCann Barcelona. Internauții vor putea citi istoria acestei embleme pentru brand, apărută în 1922, pe un site dedicat urșilor polari și care va putea fi accesat din ianuarie până în luna martie.

De asemenea, consumatorii francezi vo putea găsi amenajate  în hipermarketuri puncte cu tematică polară ce vor susține campania Coca-Cola: igluuri, sănii, blocuri de gheață și alte accesorii polare.

sursă

close
Facebook IconTwitter Icon