TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On May - 29 - 2012

Cred că nu greșsec când spun că Coca-Cola este brand-ul cu cele mai reușite campanii. În lunga sa existență, marca de  băuturi răcoritoare a beneficiat de unele dintre cele mai frumoase reclame și, deși chiar astăzi un jurnalist scria că, în general, acestea au viață scurtă, cele pentru Coca-Cola îl contrazic, deoarece au dovedit că o campanie memorabilă, de impact, face, (re)scrie și rămâne în arhivele istoriei publicității.

Print-ul de astăzi s-a remarcat în ochii mei nu numai prin simplitatea de efect, ci și prin mesajul său care vine ca o continuare a stării de bine resimțite de mine la sfărșitul de săptămână când am petrecut frumos la nunta unor prieteni dragi. M-am simțit atât de bine, încât de duminică am un zâmbet larg, imprimat pe chip, exact ca în afișul Coca-Cola.

M-am bucurat că am găsit un print ce rezonează cu starea mea de spirit, în ciuda faptului că de trei săptămâni plouă aproape fără întrerupere, că ieri a fost luni și că vara nu dă semne că s-ar apropia. Este desigur o potrivire de moment, deoarece imaginea Coca-Cola, creată de McCann Erickson Germania, continuă campania bazată pe bucuria de a deschide și a savura o Coca-Cola, lansată în urmă cu câțiva ani și care se construiește în continuare în jurul sloganului “Open Happiness“.

Dacă nu știați deja, vă spun eu și o confirmă campania Coca-Cola, că bucuriile mari, autentice vin din lucruri mărunte. :)

Coca-Cola Deschide fericirea!

 

Sursă

close
Facebook IconTwitter Icon