TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On August - 14 - 2012

Coca-Cola a lansat primul spot TV pentru băutura energizantă Relentless ce îl are ca protagonist pe purtătorul de cuvânt al brandului, rapper-ul Professor Green.

Coca-Cola demarează campania pentru Relentless Energy Drink

Desemnarea lui Professor Green ca imagine a noii campanii Relentless  Energy Drink a avut loc în luna iunie și de atunci lucrurile au evoluat rapid, astfel că activitatea de promovare a demarat în forță săptămâna trecută odată cu lansarea primului spot TV pentru marca de băutură  energizantă.

Reprezentanții brand-ului au declarat că acesta este primul clip publicitar realizat pentru TV și urmărește să susțină sloganul Relentless No Half Measures“. Spotul îl are în prim-plan pe Professor Green care este surprins energizându-se cu Relentless înainte de a parcurge un traseu urban pentru a lua cu asalt scena pe care i se va alătura Sierra Kusterbeck, solista trupei de rock alternativ Versaemerge. Aceasta interpretează piesa “Avalon” compusă special pentru campanie și extrasă de pe albumul ”At Your Inconvenience” al lui Professor Green.


Clipul a fost filmat în Londra și este regizat de Ross Cairns. Campania a fost dezvoltată de agenția Resistance, iar marca de băutură enrgizantă ne îndeamnă să dăm volumul mai tare, să ne relaxăm și să ne energizăm cu Relentless.

close
Facebook IconTwitter Icon