TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz



Posted by monica On November - 12 - 2012

Aerul boem de afară, soarele blând, tufănelele zglobii și crizantemele ștrengare ne bucură și ne fac să credem că toamna va fi mereu alături de noi. Cu toate acestea,jumătatea lunii noiembrie  se apropie cu pași repezi, prilej pentru toate brand-urile să-și lanseze campaniile de Crăciun.

Coca-Cola crede în magia Crăciunului și lansează o campanie cu tâlc

Ce marcă este asociată cel mai des cu cea mai frumoasă, spectaculoasă și magică sărbătoare? Răspunsul este Coca-Cola. Denumirea  campaniei din acest an, “Together we make the magic happen”, face trimitere la una din trăsăturile de bază ale Crăciunului fără de care nu ar fi devenit o sărbătoare atât de iubită, mai ales de copii.

Coca-Cola Together we make the magic happen

Dacă în anii trecuți ne-am delectat cu ursuleții polari, prezența constantă a mărcii în amintirile de Crăciun ale unei fetițe sau creativii au încercat să ne convingă că băutura pe bază de caramel ar trebui să fie de nelipsit de la masa din ziua cea mare, în acest an Coca-Cola ne reamintește că facem parte dintr-o comunitate. Spotul lansat în Croația readuce în prim-plan celebra caravană Coca-Cola și ne arată cum sărbătorește Crăciunul o comunitate unită.

Deși spotul nu este la fel de spectaculos ca cele din anii precedenți, mesajul este foarte bine gândit și demonstrează că ține cont de situația economică dificilă în care ne aflăm toți și care pare să nu se mai termine, motiv pentru care apreciez apelul la unitate și solidaritate umană. Dorința de a impulsiona oamenii să acționeze ca unul pentru toți și toți pentru unul, este de lăudat și de urmat. Pentru că, într-adevăr, numai împreună putem face lucruri bune, frumoase și de durată. Bravo, Coca-Cola!

close
Facebook IconTwitter Icon