TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On March - 23 - 2012

În urmă cu câteva zile, Chanel a lansat spotul publicitar pentru cel mai nou produs din gama Vitalumière, respectiv pudra Vitalumière Aqua Compact.

Chanel Vitalumiere Aqua Compact

După cum veți putea vedea, este un clip simplu, care constă într-o alternanță de cadre cu o tânără model, surprinsă îm timpul unei ședințe foto și imagini din diferite unghiuri cu produsul în cauză.

Tot ce am înțeles eu din clip, este că mizează pe naturalețea și prospețimea modelului, pentru a susține mesajul ce promovează noul produs: dacă visați la un ten luminos, proaspăt și neted, folosiți cu încredere Vitalumière Aqua Compact.

Din punctul meu de vedere, “ambiguitatea” este cuvântul ce caracterizează acest spot. Simplitatea, naturalețea pe care s-au centrat, nu reușește să transmită un mesaj, nu e suficient de puternică pentru a convinge publicul-țintă să îl folosească. Mărturisesc sincer că de-abia după trei vizionări, mi-am dat seama despre ce produs e vorba, deoarece oscilam între fond de ten și pudră. Am înțeles că e vorba despre o pudră după cadrul de la început când ambalajul este desfăcut și se pot observa oglinda și burețelul ce însoțesc de obicei acest produs de machiaj.

Așadar, un clip simplu, dar ambiguu și cam banal pentru o companie atât de mare precum Chanel și care pe mine nu m-a impresionat.

close
Facebook IconTwitter Icon