TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On October - 15 - 2012

Așa cum a promis, Chanel a lansat pe 15 octombrie spotul pentru parfumul No.5 a cărui imagine este actorul Brad Pitt. După teaser-ele de săptămâna trecută în care Brad lansa niște întrebări misterioase, putem vedea în sfârșit rezultatul final.

Chanel No.5 și Brad Pitt – seducție inevitabilă

Regizat de Joe Wright , clipul publicitar a fost filmat în alb-negru și îl înfățișează pe Brad Pitt vorbind despre puterea de seducție a parfumului Chanel No.5. Dacă în teaser-ele lansate, aceasta lăsa impresia că i se adresează unei persoane anume, ne putem da seama în spot că era vorba, de fapt, despre parfum.

Potrivit declarațiilor făcute pentru WWD de  Andrea d’Avack, conceptul campaniei cu Brad Pitt se bazează pe puterea de seducție pe care parfumul purtat de o femeie, o are asupra unui bărbat. Spotul de 30 secunde, simplu și direct, smulge o mărturisire de pe buzele lui Brad despre relația dintre un bărbat, o femeie și un parfum.

Dorința companiei de a menține Chanel No.5 pe poziția de lider în vânzări printr-o campanie abordată dintr-un punct de vedere nou, e pe cale să se împlinească cu ajutorul lui Brad Pitt, primul bărbat care a fost ales să reprezinte un parfum exclusiv dedicat femeilor. Îl putem vedea pe faimosul actor etalându-și talentul în spotul Chanel, “There you are“.

UPDATE: Povestea continuă cu al doilea spot care îmbină de data aceasta cadrele alb-negru cu cele colorate. Să vedem ce are Brad Pitt de spus în ”Wherever I go“.

close
Facebook IconTwitter Icon