TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On May - 13 - 2013

Există multe metode de combatere a stresului prin relaxare și activități recreative, iar fiecare dintre noi are propriul arsenal pentru a se deconecta de la grijile și problemele cotdiene. Orice e legal, moral și vă umple sufletele de bucurie, e permis.

Una dintre cele mai dificile, dar în egală măsură eficiente metode de relaxare, cu multiple beneficii asupra organismului privit ca întreg, este Yoga. O practică cu tradiție în Orient, a devenit din ce în ce mai populară, necesară și chiar vitală într-un Occident a cărui populație e din ce în ce mai obosită și dezorientată.

Cele mai inspirate printuri pentru centre de Yoga

Cele mai inspirate printuri pentru centre de Yoga

Numărul crescând al centrelor de Yoga a condus automat la o concurență firească și, de aici, la o vizibilitate și poziționare cât mai bune pe piață. Aici a intrat în scenă publicitatea care și-a demonstrat din nou imaginația exemplară și puterea creatoare nelimitată. Puteți vedea mai jos unele dintre cele mai inspirate printuri realizate în ultimii ani pentru promovarea centrelor de Yoga.

După cum vă spuneam, Yoga este o armă extrem de eficientă în lupta cu stresul. Apărut în iunie 2012, printul creat de agenția Voshkod Rusia pentru centrul de Yoga Arjuna subliniază acest aspect.

Centrul de Yoga Arjuna

Centrul de Yoga Arjuna

Leo Burnett Hong Kong crea în 2009 pentru Life Yoga o serie de printuri extrem de reprezentative.

Life Yoga Hong Kong

Life Yoga Hong Kong

Două imagini devenite clasice apăreau în iunie 2007 pentru centrul Y+, semnate de creativii de la agenția Lem, Shanghai, China.

Centrul de Yoga Y+

Centrul de Yoga Y+

Print Y+ Hong Kong

Print Y+ Hong Kong 

Cine spune că cei mici nu au și ei problemele și motivele lor de stres? Pentru ei există un centru în Berlin, promovat prin imaginile următoare, create în 2007 de agenția Atletico din același oraș.

Kinder Yoga Berlin_Barbie

Kinder Yoga Berlin_Barbie

Kinder Yoga Berlin_Teddy

Kinder Yoga Berlin_Teddy

Pe lângă un tonus psihic bun, Yoga are efecte pozitive și asupra corpului. Exercițiile practicate regulat ajută la tonifiere, remodelare corporală, agilitate și mobilitate. Dovada o constituie printul de mai jos, lansat în noiembrie 2007 de agenția Gratterpalm din Leeds, U.K.

Print Yoga classes now on

Print Yoga classes now on

foto: Ads of the World

Pentru că Yoga și meditația merg mână în mână, încheiem cu o imagine realizată și lansată de Leo Burnett Italia în 2008 pentru centrul Osho Kivani.

Osho Kivani Meditation School

Osho Kivani Meditation School

foto

Namaste!

 

 

 

 

 

close
Facebook IconTwitter Icon