TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On March - 27 - 2013

Creștinii de rit catolic se află pe ultima sută  de metri în ce privește pregătirile pentru sărbătoarea Paștelui din acest an.  Lanțurile de magazine și supermarketuri îi așteaptă cu o gamă largă de produse specifice acestui eveniment  pe care ți-e aproape imposibil să le refuzi când vezi implicarea și măiestria celor care le-au creat.

Cadbury World - creativitate de ciocolată în scop caritabil

Cadbury World – creativitate de ciocolată în scop caritabil

Pentru că în Occident Paștele este cel mai adesea asociat cu misiunea ce revine copiilor de a găsi ouăle de ciocolată ascunse de Iepuraș, selecția de imagini de mai jos este dominată de aceste două simboluri emblematice pentru această sărbătoare. De asemenea, cuvintele ce le descriu cel mai bine, pot caracteriza sugestiv campaniile desfășurate cu ocazia Paștelui catolic: creativitate, ciocolată și caritate.

Din mâinile dibace ale ciocolatierilor de la Cadbury World au ieșit trei ouă de Paște cu dimensiuni impresionante: au un metru înălțime, 50 cm în lățime și o greutate de 57 kg, fiind folosite în total 171 kg de ciocolată Cadbury. Iscusința maeștrilor cofetari reiese și din modelele laborioase, realizate manual, cu care au fost decorate ouăle.

Ou de ciocolată Cadbury World

Ou de ciocolată Cadbury World

Cele trei minunății de ciocolată au fost create cu scop caritabil, banii obținuți urmând a fi donați unor instituții precum Leukaemia & Lymphoma Research, Acorns Children’s Hospice și fundația Make-a-Wish.

Ou Cadbury World

Ou Cadbury World

sursă

Pregătirile sunt în toi și în redacția Vogue UK care a întocmit o listă cu locurile de unde pot fi cumpărate cele mai inspirate produse și bunătăți de Paște.

Ou de la Fortnum & Mason

Ou de la Fortnum & Mason

Biscuiți de la Harrods

Biscuiți de la Harrods

Ou Ladurée

Ou Ladurée

Bentiță Topshop

Bentiță Topshop

Ou Pierre Herme

Ou Pierre Herme

foto

 

 

 

 

close
Facebook IconTwitter Icon