TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On September - 19 - 2012

Este un fapt bine știut că una din marile probleme cu care se confruntă Statele Unite este obezitatea care a atins cote alarmante în ultimii ani. Minnesota este unul din statele în care aproape două treimi din locuitorii săi sunt supraponderali sau obezi datorită alimentației inadecvate și a lipsei de mișcare.

Blue Cross Blue Shield în campanie împotriva obezității

Aici întră în scenă asociația Blue Cross Blue Shields care a decis că trebuie luate măsuri, astfel că a lansat o campanie împotriva obezității crescânde. Campania se adresează tuturor, dar dorește să îi mobilizeze în mod special pe părinți care să devină niște modele în ce privește un stil de viață sănătos pentru copiii lor, după ce ultimele statistici arată că speranța de viață a copiilor de azi este mai mică decât a părinților lor.

Au fost create două spoturi care se concentrează pe rolul de model pe care părinții ar trebui să îl aibă față de copiii lor. Pe lângă cele două clipuri publicitare, doritorii pot găsi sfaturi utile pentru o reorientare către un regim de hrană sănătoasă pe site-ul oficial al asociației: BlueCrossMN.com.

close
Facebook IconTwitter Icon