TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On May - 4 - 2012

Trebuie să recunosc că după ce am văzut ultimele creații ale celor de la Cheil Worldwide din Seul, Coreea de Sud, m-am convins definitiv că cei care lucrează în această agenție, dau dovadă de un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că le voi urmări activitatea cu mare atenție de acum înainte.

După print-ul cu bebelușul pentru Oreo, s-au ocupat de marca cu tradiție Binggrae care există pe piața de lactate sud-coreeană de 35 de ani. Binggrae e foarte cunoscută în țara de origine pentru o băutură pe bază de lapte cu aromă de banane, denumită Binggrae Banana Flavored Milk. Dacă unora le place laptele cu cacao, sud-coreenilor le place laptele cu aromă de banană. Astfel, Binggrae a decis să lanseze iaurtul din gama Banana flavored milk și au apelat la agenția Cheil Worldwide pentru a crea campania aferentă.

Aceștia au luat ingredientul de bază și au creat două imagini foarte amuzante, care vorbesc de la sine, despre cum obține laptele binecunoscuta aromă de banane. Pe mine m-a umflat răsul când le-am văzut și am decis să vă înveselesc și pe voi cu aceste afișe care cu siguranță vor promova eficient noul iaurt Banana flavored milk al celor de la Binggrae.

Binggrae lansează iaurtul « Banana flavored milk »

 

Binggrae Banana Flavored Milk

Sursă

close
Facebook IconTwitter Icon