TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On June - 21 - 2012

AXE Boat organizează de zece ani cele mai reușite petreceri din Franța ce se desfășoară pe un yacht care se plimbă de-a lungul Rivierei Franceze pe toată perioada desfășurării evenimentului, astfel încât fiecare petrecere are loc în alt port.

AXE Boat 2012 Carmen Electra vs. Eric Judor

Pentru ediția de anul trecut, Tony Parker, imaginea AXE Boat 2011, a inaugurat festivitățile la Paris, după care, timp de 8 seri, s-a organizat câte o petrecere, fiecare cu altă tematică, pe Coasta de Azur la care au participat 1800 de privilegiați. Evenimentul a beneficiat și de o mediatizare specială în online, datorită unui dispozitiv special și exclusiv prin intermediul căruia petrecăreții de pe yacht au putut transmite în direct pe conturile personale de Facebook  imagini și comentarii.

Pagina oficială de Facebook EFFET AXE joacă un rol major în organizarea și promovarea AXE Boat, deoarece acolo se pot vedea postările, fotografiile și  filmările de la petrecerile din cadrul evenimentului, transmise în timp real. Dacă AXE Boat 2011 a repurtat un succes fenomenal, organizatorii promit pentru 2012 ceva grandios.

Cu această ocazie, au lansat ieri un spot de promovare în care Carmen Electra, Eric Judor, Christopher Lloyd și un invitat surpriză se bat pentru a pune mâna pe un bilet de acces VIP la AXE Boat 2012 ce se va desfășura în perioada 30 iulie – 7 august. Până atunci, să urmărim confruntarea!

close
Facebook IconTwitter Icon