TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On September - 6 - 2012

Publicitatea din domeniul auto e pe val în această toamnă având în vedere că toate brand-urile mari din industrie  lansează spot după spot.  Astăzi e rândul celor de la Audi care au realizat un clip publicitar pentru varianta 2013 a modelului Audi S8 Sedan și putem spune fără rezerve că este cel mai bun spot din tot ce am văzut până acum în ultimul timp.

Audi S8 Sedan într-un thriller incitant

Sursă

Cei de la  Venables Bell & Partners, agenția care s-a ocupat de crearea acestui spot, au reușit să transpună impecabil sloganul “Heighten every moment”. Clipul publicitar poate fi foarte ușor confundat cu un trailer pentru un thriller tipic american. O succesiune de cadre scurte, cu diferite personaje aflate în ipostaze diferite sugerează că ceva important e pe cale să se întâmple. Imaginile se desfășoară într-un ritm din ce în ce mai rapid până când tensiunea acumulată de la primele cadre atimge punctul culminant.

Deznodământul e surprinzător, iar spectatorul rămâne cu întrebarea: oare tot ce s-a întâmplat, a avut loc în realitate sau e vorba numai de imaginația protagonistului? Noi ne-am format deja o părere, voi ce credeți? Ce se întâmplă de fapt în spotul ”Suspect” pentru modelul  Audi S8 Sedan?

close
Facebook IconTwitter Icon