TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On April - 18 - 2012

Audi a lansat o campanie nou-nouță la nivel global, alcătuită din spoturi pentru TV și cinematografe și care promovează mesajul brand-ului concentrat în sloganul “Vorsprung Durch Technik” (“Progres prin tehnologie”).

Audi inovație și progres prin tehnologie

Campania, realizată de agenția germană Kempertrautmann, conține clipuri publicitare care prezintă noile tehnologii dezvoltate pentru marca deținută de Volkswagen, printre care programul “e-tron” pentru vehicule electrice, cel pentru vehicule cu caroseria ”ultra” ușoară  și conexiunea dintre produsele digitale cu care sunt echipate mașinile.

Vocea naratorului îi aparține actorului Simon Callow care vorbește foarte frumos despre viziunea mărcii Audi, reflectată obiectiv și profesionist în spoturile publicitare, viziune bazată pe dorința de a crea noi tehnologii care să asigure progresul, legătura între aspectele importante ale vieții de zi cu zi și care fac lucrurile mai ușoare, mai eficiente, mai puternice. De altfel sloganul insistă pe acest aspect: tehnologia vizionară care ne îmbunătățește viața.

Campania se va desfășura până la sfârșitul lunii iunie cu spoturi de 60 de secunde pentru TV și de 90 de secunde pentru cinematografe. Iubitorii de tehnologie și de mașini puternice și frumoase se vor bucura cu siguranță de aceste noi clipuri publicitare.

close
Facebook IconTwitter Icon