TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On May - 21 - 2012

Săptămâna trecută a apărut în Statele Unite un spot foarte amuzant pentru Audi A6, intitulat Extraterestrul. Deoarece pentru moment nu sunt disponibile foarte multe informații despre cei care au realizat clipul, va trebui să ne mulțumim cu prezentarea oferită de companie. Acest clip publicitar vine ca o continuare și o confirmare a crezului companiei pe care l-ați putut vedea în spotul de luna trecută, un spot foarte frumos ce prezenta  viziunea mărcii Audi, aceea de continuă evoluție prin inovație, prin creare și implementare de tehnologii de ultimă oră pe toate modelele noi Audi.

Audi A6 v-a pregătit o întâlnire de gradul trei

Pentru că deviza mărcii este “Progres prin tehnologie“, putem vedea în spotul pentru Audi A6, cum este văzută aceasta prin ochii unui copil. Fetița din clip este ferm convinsă că tatăl ei, prin aspectul fizic, acțiunile și, mai ales, inovațiile tehnologice cu care este echipată mașina lui, nu are origine pământeană.

Dacă vă întrebați care sunt detaliile ce fac Audi A6 să semene cu o navă spațială, colegii de la automarket.ro ne spun că acest model “a preluat o serie din elementele tehnologice găsite pe A8. O parte din aceste sisteme au rol de entertainment, în timp ce altele ajută şoferul la diverse manevre. Fie că vorbim de senzorii de parcare, de sistemul audio cu zece incinte şi subwoofer, de frâna de parcare electromecanică ce poate să ţină A6 pe loc în mod automat atunci când stă la semafor sau în rampă şi de multe altele, această creaţie a constructorului din Ingolstadt vine echipată cu numeroase artificii tehnologice, unele mai utile decât altele”.

Și ca să vă convingeți, urmăriți clipul de mai jos! :)

close
Facebook IconTwitter Icon