TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On October - 9 - 2012

În timp ce noi vorbim deja la trecut de vară, cei din emisfera sudică se pregătesc să  întâmpine cel mai așteptat și iubit anotimp. Așteaptă cu drag și entuziasm promisiunea zilelor lungi, veselia vacanței sau a concediului ce vine de obicei la pachet cu mai mult timp liber, relaxare, călătorii, voie bună. Vara vine cu multe lucruri plăcute, dar mai ales cu temperaturi în continuă creștere cărora le poți face față cu greu uneori.

Arno Turbo Silencio, cel mai puternic ventilator

sursă

Având în vedere că în Brazilia se ating frecvent 42° C, locuitorii trebuie să facă față acestor maxime fierbinți. Cel mai popular și dorit dispozitiv de răcorire rămâne aparatul de aer condiționat, dar nu toată lumea și-l permite. Aici intră în scenă ventilatorul ce devine astfel o alternativă accesibilă. Dar cum convingi consumatorii că acest produs face față temperaturilor ridicate ? Îi scoți în evidență puterea. Așa au făcut cei de la Publicis când a trebuit să promoveze ventilatorul Arno Turbo Silencio.

Pentru a-i demonstra calitățile, cei de la Publicis au așezat strategic în fața vitrinei unde era expus produsul, o mașină răsturnată. Aceasta a atras privirile trecătorilor care au putut astfel să se convingă de puterea ventilatorului Turbo Silencio, realizat de compania Arno. O acțiune cât se poate de isteață și creativă, menită să redea ventilatorului reputația de odinioară, de ajutor de nădejde în lupta cu zilele toride.

close
Facebook IconTwitter Icon