TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On March - 25 - 2012

După frumoasa colaborare din ultimii doi ani dintre celebra casă de modă Armani și Megan Fox, aceasta din urmă a predat ștafeta Rihannei pentru linia de jeans și lenjerie intimă.

Megan Fox pentru Armani Jeans

În 2011 frumoasa actriță a devenit imaginea unică a liniei de beauty Giorgio Armani – produse de machiaj, cosmetice și parfumuri, precum și a liniei Armani Code, după colaborarea cu cea de lenjerie și blugi. Toate aceste linii au beneficiat de campanii ample, reprezentate de spoturi, afișe, advertoriale și ședințe foto, însoțite de interviuri cu Megan Fox în presa glossy.

Sunt foarte curioasă ce impact va avea campania cu Rihanna, alegerea ei ca purtătoare de cuvânt a brand-ului având cu siguranță legătură cu cota uriașă de popularitate de care se bucură cântăreața. Aș putea spune că de data aceasta Rihanna promovează casa Armani, oferindu-i mai multă vizibilitate spre deosebire de colaborarea cu Megan Fox când asocierea dintre un brand de lux și o actriță cu un debut promițător în carieră, oferă o promovare suplimentară acesteia din urmă.

Revenind la clipurile pentru linia de jeans Armani, eu o dau câștigătoare pe Megan. Nu numai pentru frumusețea și senzualitatea naturale, ci și pentru povestea și capacitatea mai puternică a spotului de a transmite mesajul. Clipul, intituat The Tip, o prezintă pe actriță într-o cameră de hotel în timp ce îl primește pe băiatul de la room-service și îl roagă să așeze masa la fereastra lângă care e amplasată strategic o oglindă. Oglindă în care personajul nostru trage cu ochiul în timp ce Megan îmbracă senzual o pereche de jeans Armani. La sfârșit, când actrița dorește să îi ofere un bacșis, acesta refuză politicos și îi mulțumește el ei, evident pentru scena fierbinte de mai înainte.


Clipul cu Rihanna e construit pe aceeași linie ca și cel cu Megan: filmat în alb-negru, cu multe cadre cu o Rihanna foarte sexy în lenjerie intimă ce are un vis în vis sau un vis cu mesaje subliminale legate de un telefon, o chiuvetă și necesitatea de a fi la aeroport la ora 6. Un clip sexy și misterios care te cam lasă învăluit în mister.

Așadar, avem doua celebrități, o linie de jeans, două clipuri. Clipul cu Megan transmite mai bine și mai clar, asta e părerea mea. Cel cu Rihanna e mai sumbru și mai complicat.  Care vă place mai mult? Cel cu Megan sau cel cu Rihanna?

close
Facebook IconTwitter Icon