TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by alexandra On April - 22 - 2012

iPhone 4S de la Apple a fost aproape aceeași mutare care s-a întâmplat și cu The New iPad. Apple a scos 4S în loc de iPhone 5, așa cum se aștepta toată lumea, iar la tablete a scos The New iPad, o versiune cu prea puțin schimbată față de iPad 2.

Elementul care a definit totuși iPhone 4S a fost Siri, aplicația sub forma unui asistent personal ce funcționează pe sistem vocal. Din nou observăm un tipar, un element care a ieșit în față, așa cum noua tabletă a venit cu Retina Display.

Un public mai puțin satisfăcut + Siri = o reclamă foarte ingenioasă cu frumoasa Zooey Deschanel. Nu, nu este Katy Perry, deși știu, seamănă extraordinar de mult. Actrița a jucat în filmul ”500 days of summer”, iar agenția care s-a ocupat de spoturi (difuzate în SUA) probabil este TBWA\Chiat\Day.

iPhone 4S

O altă vedetă la care firma a apelat a fost Samuel L. Jackson. Se pare că este pentru prima oară când Apple se folosește de vedete în spoturile sale difuzate la TV.

Cine s-ar fi gândit în 1876, când a fost descoperit telefonul, că oamenii o să ajungă să vorbească cu ele și nu prin ele 136 de ani mai târziu? Bell sigur nu cred că s-a gândit la asta vreodată :D

close
Facebook IconTwitter Icon