TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On October - 10 - 2012

Fanii Angry Birds au numai motive de bucurie odată cu lansarea pe 8 noiembrie a unei versiuni noi a jocului inspirată de saga cinematografică “Războiul Stelelor“.

Angry Birds Star Wars teaser trailer

După ce a incitat curiozitatea fanilor pe Twitter, Rovio a anunțat oficial zilele trecute că se va lansa ediția Angry Birds Star Wars. Alături de un teaser trailer au apărut și câteva imagini în care păsările împrumută din trăsăturile specifice unor personaje emblematice din Star Wars. Dacă pasărea roșie arată ca Luke Skywalker, cea galbenă ca Han Solo și cea verde ca Chewbacca, putem presupune că purcelușii malefici vor arăta ca reprezentanții Imperiului sau ca stormtroopers.

Versiunea de pluș pentru Angry Birds Star Wars

În afară de joc, fanii vor putea achiziționa variantele action figures și pe cele de pluș ale păsărilor cu aspect inspirat de Star Wars, costume pentru Halloween și alte produse legate de această ediție Star Wars a Angry Birds. Jocul va fi compatibil cu sistemele de operare iOS, Android, PC și Mac.

Până la apariția pe piață de pe 8 noiembrie, putem vedea un teaser trailer care nu dezvăluie foarte multe, dar care arată formidabil.

 

Sursă

close
Facebook IconTwitter Icon