TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by alexandra On April - 11 - 2012

Angry Birds este un joc care pe mine nu m-a prins. L-am jucat pentru prima oară în mod ironic la caravana Lenovo în toamna anului trecut, nu m-am prins nici atunci, nu mă prind nici acum care e fascinația în a arunca păsări nervoase cu praștia. Pentru că există totuși atâția fani, nu o să spun decât că sunt eu o ciudată și nu înțeleg adevărata profunzime.

Angry Birds Space

În orice caz, acum ceva timp s-a lansat Angry Birds Space. Și poate nu oi fi eu fană a jocului, dar cu siguranță m-au făcut fană a modului de promovare. Faimosul turn din Seattle (Space Needle de 184m, 9550 de tone) a devenit astfel un fel de ”praștie” supradimensională. Tot ce lipsea era pasărea furioasă, iar aceasta a fost adusă repejor-repejor.

Pe spatele păsării roșii scrie numele jocului, însă nu am putut afla ce agenție a venit cu ideea. Am lăsat un comentariu cu întrebarea la pozele de pe Facebook, fără însă a primi răspuns așa că vă pot spune doar că în trecut cei care s-au ocupat de promovarea jocului au fost Saatchi&Saatchi. Aceștia au realizat cu ceva timp în urmă (mai, 2011) o campanie de marketing care a adus păsările în mijlocul străzii, într-un joc real. Mai jos aveți un video cu această campanie care s-a ținut în Barcelona.

O altă metodă de promovare a fost și prezența personajului din joc pe o cască de Formula 1. Casca aparține pilotului Heikki Kovalainen care a debutat în campionatul mondial din 2007. Pozele cu casca le puteți vedea tot pe aici, pe pagina oficială a jocului.

Acum să vedem, care e forma de promovare care v-a plăcut cel mai multe din cele de mai sus și câți fani A. Birds avem? :)

close
Facebook IconTwitter Icon