TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On May - 28 - 2013

Givenchy a anunțat la începutul acestei luni că actrița Amanda Seyfried a devenit imaginea parfumului Very Irresistible, înlocuind-o astfel pe Liv Tyler cu care casa de modă a colaborat timp de zece ani.

Amanda Seyfried, irezistibilă pentru Givenchy

Amanda Seyfried, irezistibilă pentru Givenchy

foto

La aflarea propunerii, reacția actriței în vârstă de 27 de ani a fost sinceră și entuziastă: ”F**k yeah!”. ”Este o colaborare onestă. Sunt mândră de implicarea mea în campaniile mărcilor cu care lucrez, mai ales cu Givenchy care are o latură foarte artistică. Și simt că am pășit și pe teritoriul modei acum.”

La scurt timp după numirea Amandei Seyfried ca ambasadoare de brand pentru parfumul Very Irresistible, a fost realizată campania de promovare pentru care s-a filmat un spot TV și s-a realizat o ședință foto. Clipul publicitar, filmat de Cédric Klapisch, recreează atmosfera unui western american, în care Amanda Seyfried își face o intrare spectaculoasă într-o cafenea pariziană. Riccardo Tisci și-a pus amprenta stilistică asupra acestui spot subliniind frumusețea actriței ce emană un mister irezistibil și senzual.

Nici nu s-au stins bine ecourile provocate de spotul cu iz de Vest sălbatic, când au apărut primele imagini cu Amanda Seyfried pentru campania de toamnă 2013 a celebrei case de modă.

Givenchy a dezvăluit primele fotografii alb-negru, realizate de Mert Alas și Marcus Piggott, în care apar actrița de 27 de ani și Carine Roitfeld alături de fiica sa, Julia Restoin Roitfeld.  Inițial, Carine Roitfeld trebuia să se ocupe de partea stilistică a ședinței foto, dar a sfârșit prin a apărea alături de fiica sa, la rugămintea lui Riccardo Tisci, în imaginile pentru campania de toamnă Givenchy.

Amanda Seyfried în campania de toamnă iarnă Givenchy 2013

Amanda Seyfried în campania de toamnă iarnă Givenchy 2013

Cele trei celebrități poartă ținute cu imprimeuri florale și cu Bambi, două motive care apar frecvent în viitoarea colecție de inspirație gipsy, semnată de Riccardo Tisci pentru Givenchy. Înclinația designerului pentru stilul gotic se armonizează cu pasiunea lui Carine Roitfeld pentru cultura punk și pentru negru. Stylingul pentru ședința foto este dominat de culorile închise ce se regăsesc în hainele și machiajul protagonistelor campaniei.

Carine Roitfeld alături de fiica sa, Julia Restoin Roitfeld, în campania de toamnă iarnă Givenchy 2013

Carine Roitfeld alături de fiica sa, Julia Restoin Roitfeld, în campania de toamnă iarnă Givenchy 2013

foto

close
Facebook IconTwitter Icon