TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On November - 1 - 2012

Cu ocazia lansării în decembrie a primului film din trilogia The  Hobbit ale cărei filmări au avut loc în Noua Zeelandă, Air New Zealand și Weta Workshop au conceput un spot cu personajele din ținutul Pământului de Mijloc.

Air New Zealand – instructaj de siguranță cu personajele din Hobbitul

Clipul publicitar de patru minute are ca subiect instructajul de siguranță făcut înainte de decolare de către echipajul de bord. Cei care călătoresc des cu avionul îl știu pe dinafară și, în timp, ajung să nu îi mai acorde atenție. Acest spot, însă, merită toată atenția, pentru că pe lângă personajele îndrăgite din lumea creată de J.R.R. Tolkien, apar regizorul Peter Jackson și chiar nesuferitul de Gollum.

Compania aeriană se dovedește a fi o mare fană a francizei având în vedere că în Aeroportul Internațional din Willington este amplasată pe un tavan o sculptură de 14 m a lui Gollum.

Gollum la Aeroportul Internațional Wellington

Foto

Americanii se pregătesc și ei pentru lansarea filmului din data de 14 decembrie, astfel că restaurantul Denny’s va introduce un meniu cu tematica filmului. Clienții ce vor trece pragul localului se vor putea delecta cu ”Gandalf’s Gobble Melt” sau cu un cârnat “Shire“.

close
Facebook IconTwitter Icon