TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On August - 8 - 2012

Cu ocazia lansării celui mai nou magazin în Hong Kong, Abercrombie & Fitch a adus 110 modele de sex masculin care să promoveze evenimentul pe străzile orașului și să atragă astfel clienți.

Abercrombie & Fitch, lansare inedită în Hong Kong

Deschiderea oficială va avea loc pe 11 august, însă băieții au fost aduși de la începutul lunii pentru o promovare pe cinste care să atragă atenția. Cu siguranță au făcut-o, pentru că ținuta cu care și-au îndeplinit misiunea, a constat numai într-o pereche de pantaloni scurți, roșii. Acțiunea de promovare a constat în plimbări pe străzile din Hong Kong într-un autobuz special, a trebuit să se lase fotografiați și să creeze o atmosferă incitantă pentru lansarea noului magazin.

Abercrombie & Fitch Bus

Modelele de sex masculin au fost detașate din țări ca S.U.A., Italia, Franța, Germania, Danemarca, Spania, Japonia, Belgia și Singapore și cu siguranță au făcut o impresie de neuitat printre femeile din Hong Kong, iar această acțiune de marketing se va solda cu un succes garantat în ziua deschiderii noului magazin Abercrombie & Fitch.

Abercrombie & Fitch Models

Sursă

close
Facebook IconTwitter Icon